Zien: Selling Sunset’s Christine laat weinig aan de verbeelding over met steamy tijdschriftcover

Selling Sunset's Chrishell: 'Sommige makelaars hebben de groep verlaten' 

Sommige real estate agents zouden na seizoen drie zijn opgestapt.
Chrishell Selling Sunset

Oh no, drama in L.A.! Selling Sunset's Chrishell Stause doet een boekje open over de huidige situatie in de Oppenheim Group. En als we de real estate agent mogen geloven, is er van alles gebeurd.

Uit elkaar

In een interview met Good Morning Britain vertelt Chrishell over de makelaarsgroep. Er zijn volgens de blondine allerlei dingen gebeurd na de opnames van het derde seizoen. Naar verluidt is het zelf zo erg dat na de opnames van het derde seizoen een aantal castleden zijn opgestapt.

Volgens Chrishell is dit niet onverwachts. "Er is sprake van een splitsing in de groep, maar zo gaat het leven."

Seizoen 4

"Ik ga het niet sugarcoaten. We zijn niet allemaal vrienden van elkaar, we kunnen niet allemaal met elkaar overweg. Maar we proberen het wel", legt ze uit. Wat er precies aan de hand is? Daar wil de real estate agent helaas niets over zeggen...

Meerdere geruchten lieten fans geloven dat er een vierde seizoen aankomt. De opnames zijn nog niet gestart en als dit gaat gebeuren, moet er volgens Chrishell eerst het een en ander uitgelegd worden.

"Als de camera's nu beginnen te draaien, moeten we heel veel uitleggen." Hmmm....

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9769d266e6d', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });