Oooh: nieuwe Love Island-bombshell Marit blijkt bekende van Raphaëlla te zijn

En dat is nou niet bepaald in Raphaëlla's voordeel.

Lees ook

Deze week gaat even alles anders in Love Island. Met de komst van Casa Amor zijn de mannen van de vrouwen gescheiden, en komen nieuwe vrijgezellen beide villa's onveilig maken. Eén van de nieuwe bombshells is de Volendamse Marit, die vanavond al voor veel onrust weet te zorgen.

Onrust in Casa Amor

Waar Fabiënne in de aflevering van gisteravond al haar onvergetelijke entree wist te maken, is het vanavond vooral Marit die bij Mattheüs voor onrust zorgt.

De Volendamse blijkt zijn love interest Raphaëlla al langer dan vandaag te kennen, en vertelt dat zij ooit samen op Curaçao een kamer hebben gedeeld. Nu ze samen met Mattheüs in een villa zit, besluit ze uit de school te klappen over Raphaëlla en haar toenmalige vriend.

Bevestiging van twijfels

“Ik heb jullie natuurlijk al een tijdje gevolgd op tv, en wat ik zie is een patroon in hoe zij jou nu behandeld, vergeleken met die jongen op Curaçao. Zij vertoonde daar toen ook al heel claimerig gedrag”, aldus Marit.

Marit's verhaal heeft een serieuze indruk gemaakt op Mattheüs, zo blijkt wanneer hij in de confession booth plaatsneemt. “Het is een soort bevestiging van de twijfels waarmee ik al zat”, laat hij weten.

Betekent dit voor trouble in paradise tussen Mattheüs en Raphaëlla? We gaan het de komende dagen meemaken…

Beeld: Instagram, Love Island

Laatste nieuws

Zie ook