Zien: Sylvie Meis deelt eerste beelden sprookjeshuwelijk

Zien: Sylvie Meis toont nóg een trouwjurk op Instagram 

Wat ziet Sylvie er stunning uit in deze trouwjurk!
Sylvie Meis

Sylvie Meis geniet momenteel met volle teugen van haar honeymoon op Capri met haar kersverse husband Niclas Castello. Dat betekent echter niet dat de presentatrice geen tijd maakt om af en toe een paar foto’s van haar wedding op Instagram te plaatsten. Zo deelde Sylvie gisteren een prachtige foto van nóg een bruidsjurk.

Bruidsjurken

In aanloop naar haar sprookjesbruiloft maakte Sylvie er geen geheim van dat ze meerdere jurken had voor haar grote dag. De jurk waarin ze het jawoord gaf aan haar grote liefde, was al volop in de spotlights gezet op Instagram, maar nu deelt het model een picture van een van haar andere, prachtige jurken.

In de caption schrijft Sylvie dat ze zich prachtig voelt in haar jurk en dat ze het gevoel heeft dat ze een prinses is. Wij begrijpen het wel, want Sylvie ziet er absolutely stunning uit in haar gown.

Mrs. Castello

Sylvie is over the moon met haar kersverse hubby en pronkt dan ook met veel foto’s van de bruiloft op Instagram. Toch valt één ding meteen op: Niclas staat – in tegenstelling tot Sylvie – niet in vol ornaat op de foto’s. Zo is zijn gezicht op geen enkele trouwfoto op Sylvies feed te zien. En daar is een goede reden voor.

Niclas is namelijk erg gesteld op zijn privacy. De kunstenaar staat niet graag in de spotlights. De love birds besloten dan ook dat Niclas niet met zijn gezicht op de foto’s staat die Sylvie zou delen.

Op sommige foto’s van de grote dag is Niclas echter wel met zijn gezicht te zien, maar deze foto’s zijn allemaal geschoten door de aanwezige paparazzi. Aha!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9032b25f1f7', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });