Kijkers Love Island verbluft om exit: 'Ze heeft geen eerlijke kans gekregen'

O my: oude bekende keert terug in Casa Amor

Deze bombshell lijkt voor flink wat drama te gaan zorgen.
fabienne

Gisteren was het moment eindelijk zover: de jongens verlieten de Love Island-villa om naar het welbekende Casa Amor te vertrekken. Daar stond hen vervolgens een grote verrassing te wachten, namelijk: vijf nieuwe dames die hen de komende week komen vergezellen. Althans, nieuw... Eén van hen is namelijk een oude bekende!

Comeback

Niemand minder dan bombshell Fabiënne is terug en klaar om Mattheüs om haar vinger te winden. De krullenbol heeft namelijk nog wat goed te maken en heeft haar zinnen dan ook volledig op Mattheüs gezet.

Raphaëlla

"Het voelt heerlijk om terug te zijn, ik ben stronger than ever. Raphaëlla moet zeker bang zijn, ik ga maar voor één doel: Mattheüs", aldus Fabiënne. Raphaëlla daarentegen heeft absoluut geen weet van Fabiënne's terugkomst en maakt zich ondertussen behoorlijk zorgen om wat er in Casa Amor gaande is.

Toch krijgen ook de dames het de komende week niet makkelijk. Zij maakten gisteren kennis met de vijf vrijgezelle mannen die hun entree maakten in de Love Island-villa. Zij gaan de dames de komende week het hoofd op hol proberen te brengen en zullen voor de ultieme test zorgen: blijven ze bij hun eerste keus of gaan ze er toch met een van de nieuwe mannen vandoor? Wij zijn benieuwd...

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f936f6cd9309', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });