Exclusief! Anna Nooshin over kinderwens: ‘Kinderen krijgen is iets dankbaars en prachtigs’

De presentatrice vertelt dat ze hier nog niet mee bezig is.

Lees ook

Anna Nooshin schittert op de cover van de nieuwste Grazia. In het nieuwste issue vertelt de presentatrice over haar gloednieuwe audiodocu EINDE, doet ze een boekje open over haar aanstaande wedding en vertelt ze over haar kinderwens.

Bride to be

In gesprek met Grazia vertelt Anna onder meer over haar verloofde Nassim Zeta. Waarom hij voor haar zo aantrekkelijk is? Daar is de influencer duidelijk over.

“Ik denk dat je zoiets niet moet hoeven omschrijven. Liefde en lust zijn heel ongrijpbaar: je voelt het gewoon als je naast iemand staat.”

Anna is happily in love met Nassim, maar als haar moeder hun relatie een no-go had gegeven, was dat wel een probleem geweest. “Mijn familie is zo hecht. Als mijn moeder hem geen fijne match had gevonden, was het heel lastig geworden.”

Kinderwens

Anna en haar fiance bereiden zich rustig voor op hun aanstaande wedding. Ze hebben dan ook geen haast om aan kinderen te beginnen. “Kinderen krijgen vind ik iets heel moois, dankbaars en prachtigs, maar het is een onderwerp waar ik zelf echt nog niet mee bezig ben.”

In de nieuwste Grazia vertelt Anna Nooshin openhartig over haar gloednieuwe audiodocu, toekomstplannen en haat-comments op Instagram. Vanaf vandaag in de winkel!

Bron: Thalia Brandt | Beeld: Sarah Terschegget

Laatste nieuws

Zie ook