Exclusief! Anna Nooshin openhartig over aanstaande wedding

Ook doet Anna een boekje open over haar droomjurk.

Lees ook

“Big question, simple answer”, schreef Anna Nooshin in april vorig jaar op Instagram. De presentatrice maakte bekend dat zij haar grote liefde Nassim Zeta voortaan haar verloofde mag noemen. In de nieuwste Grazia vertelt Anna openhartig over haar upcoming wedding.

Fairytale wedding

Een sprookjeshuwelijk, verschillende jurken of een meerdaagse bruiloft. Als het aan Anna ligt, hoeft dat allemaal niet. Sterker nog, ze is naar eigen zeggen allergisch voor een sprookjeshuwelijk.

Een meerdaags spektakel zit er voor de presentatrice absoluut niet in. “Het wordt geen meerdaags extravaganza, nee, dat is niet wie ik ben.”

“Nassim en ik doen het qua planning heel rustig aan, er zit nul haast bij. Ik ben blij dat we niet alles hadden gepland, anders hadden we het door corona moeten afzeggen.”

Droomjurk

Als heuse influencer hult Anna zich dagelijks in de mooiste outfits. Genoeg redenen om te vragen naar de droomjurk van de fashionista. “Het wordt in elk geval geen poefjurk”, legt ze uit.

“Ik heb weleens gezegd dat mijn droomjurk een custom made Chanel uit Parijs is, maar dat wil nog niet zeggen dat ik daarin trouw. Het kan net zo goed een pak worden.”

Eén ding is in ieder geval duidelijk: het liefdeskoppel maakt zich vooral niet te druk over het aanstaande huwelijk. “Wij staan met zijn tweeën heel tranquilo in dit huwelijk. Ik ben zeker geen bridezilla.”

In de nieuwste Grazia vertelt Anna Nooshin openhartig over haar gloednieuwe audiodocu, toekomstplannen en haat-comments op Instagram. Vanaf morgen in de winkel!

Bron: Grazia (Thalia Brandt) | Beeld: Sarah Terschegget

Laatste nieuws

Zie ook