Zien: zo gaat de beautylijn van Monica Geuze eruitzien

Niet alleen komt Monica met een eigen cosmeticalijn, ook MEAUX MEAUX komt nu met een limited edition beautylijn.

Lees ook

Monica Geuze is on fire! Niet alleen is de vlogster druk bezig met haar eigen cosmeticalijn, ook lanceert ze voor MEAUXMEAUX, het succesvolle sieradenmerk dat ze samen met bff Danique Bossers heeft, een limited edition beautylijn.

Vegan beautykits

De twee hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de beautylijn, en komen in november met drie beautykits, die ook nog eens 100 procent vegan zijn. “Het is echt alles in één en we kunnen niet wachten om al onze favorites met jullie te delen’’, laten Monica en Danique middels een persbericht weten.

Nude, red en gold

De grote vraag luidt nu: wat kunnen we van MEAUXMEAUX BEAUTY verwachten? Wel, de drie beautykits bestaan uit drie kleuren: nude, red en gold. Daarnaast bestaat iedere kit uit een zwarte volume mascara, liquid lipstick én een highlighter, waardoor je in een keer ready to go bent.

Toch is dat niet het enige wat de business babes op de markt brengen. Zo ligt er vanaf november ook een gezichtsmasker (te gebruiken als primer), glossy lip-, eye- en facebalm én een setting spray (matte of glow) om je look de hele dag perfect te laten zitten, in de Kruidvat-filialen.

MEAUX MEAUX BEAUTY ligt vanaf 23 november in bijna alle Nederlandse Kruidvat-winkels en is via kruidvat.nl te koop. Maar, wees er snel bij: voor de collectie geldt namelijk op = op. En dit wil je niet aan je neus voorbij laten gaan!

Beeld: MEAUXMEAUX

Laatste nieuws

Zie ook