Exclusief! Kim Feenstra over babyfoto’s op Instagram: ‘Het is privé’

Kim en lover Stanley houden hun baby liever even onder de radar.

Lees ook

De prachtige, zwangere Kim Feenstra bereidt zich samen met lover Stanley voor op de komst van hun eerste kindje. Of de aanstaande ouders hun precious met de buitenwereld gaan delen? Daar heeft het liefdeskoppel een duidelijke mening over. In de nieuwste Grazia vertelt Kim er alles over.

Niet in beeld

Kim schiet de mooiste foto's en deelt deze kiekjes regelmatig met haar volgers. Zo zien we ook haar prachtige babybuik regelmatig voorbijkomen op Instagram. Toch zal de aanstaande baby niet in beeld komen.

“Stan en ik hebben het er weleens over: als de kleine geboren is, gaan we dan ook foto's laten zien? Eigenlijk zeggen we allebei: nee, hoeft niet. Misschien een handje of een voetje of wat haartjes… Maar zeker het eerste jaar niet.”

Precious

Naar eigen zeggen vindt Kim het best gek. Ze is dol op fotograferen en kan niet wachten om de mooiste foto's van haar eigen baby te maken – die ze natuurlijk het liefst aan iedereen met trots wil laten zien. Toch staat het tweetal achter hun keuze.

“Daar zitten vast ook veel mooie plaatjes tussen die je het liefst met de hele wereld wilt delen. Maar nee, de baby is dan nog zo precious“, legt ze uit.

“Het is kwetsbaar en het is privé. Ik heb collega’s en mensen in mijn vriendenkring die nét bevallen zijn en die hun kind op Instagram knallen. Iedereen moet het zelf weten, en ik snap het, want je bent hartstikke trots en je wilt dat iedereen het ziet en weet en hoort. Alleen kiezen wij ervoor om ons kindje nog even onder de radar te houden.”

Het hele interview met Kim Feenstra lees je in de nieuwste Grazia. Vanaf woensdag in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook