Dít is wanneer het derde seizoen van You op Netflix verschijnt

Het zal een hoop fans van de serie gaan teleurstellen...

Lees ook

Nooo! Fans van de serie You gaan nog lang geduld moeten hebben tot het derde seizoen zal verschijnen. De opnames hebben vertraging opgelopen door de coronacrisis, waardoor het nog een tijdje zal duren voordat het volgende seizoen op Netflix te zien zal zijn.

Geen kerstcadeau

Eind 2019 kwam als kerstcadeautje het tweede seizoen van You op Netflix. In een mum van tijd werden de afleveringen massaal gebingewatcht. Dit jaar hoeven we dat kerstcadeautje helaas niet te verwachten. De opnames van het nieuwe seizoen beginnen pas in november en zullen minstens tot eind april 2021 duren.

Netflix Nederland laat weten dat het derde seizoen op zijn vroegst pas het derde kwartaal van 2021 verschijnt.

Nieuwe obsessie

In het derde seizoen krijgt Joe Goldberg, gespeeld door Penn Badgley, te maken met weer een nieuwe obsessie. Aan het einde van het tweede seizoen kregen we hiervan al een voorproefje te zien. Wat de nieuwe obsessie gaat zijn, is nog een grote vraag, maar het heeft in ieder geval iets te maken met een mysterieuze buurvrouw.

Co-maker van de serie Sera Gamble weet zelf ook nog niet helemaal wat er met Joe en de mysterieuze buurvrouw gaat gebeuren in het volgende seizoen. “Toen we dit aan het filmen waren, was het vrij duidelijk dat we voorzichtig waren om niet te veel van haar te laten zien, want die rol is technisch gezien nog niet gecast, maar 'er gebeurt veel met die buurvrouw'”, antwoordt Sera hierop.

Veel fans denken dat de vrouw de moeder van Joe is, maar daar zullen we pas in 2021 achterkomen.

Bron: Netflix Nederland | Beeld: You

Laatste nieuws

Zie ook