Shop de trend: ornate heels

Zien: zo ziet de H&M Studio A/W 2020-collectie eruit

De H&M Studio A/W 2020-collectie is al bijna verkrijgbaar!
H&M

H&M lanceert binnenkort de H&M Studio A/W 2020-collectie The Refined Rebel. Alleen de naam van de collectie klinkt al fantastisch en bij het zien van de items gaat je hart nog sneller kloppen.

Jaren '70

Geïnspireerd op de disco, punk en losbandigheid van de jaren '70, lanceert H&M een super toffe collectie met kleurrijke en uitbundige items. Iedereen kan zijn of haar persoonlijkheid en stijl laten spreken door de vrijzinnige sfeer van de items.

De collectie bestaat onder andere uit een getailleerd felblauw pak, blouses, jurken met ruches van gerecycled polyester en een jas van gerecycled Italiaanse wol. Daarnaast bevat The Refined Rebel-collectie een rijk kleurenpallet.

Inspiratie

Om de lancering te vieren, zet H&M zeven inspirerende en dappere talenten in de spotlights. Zo laat H&M speciaal voor de lancering Yuki, Vivian Hoorn, Mandy en Roos, MEAUX en Meryem aan het woord. Deze vooruitstrevende talenten onthullen, geheel in de lijn met de boodschap van de collectie, wanneer zij zichzelf een ultieme rebel voelden.

Tijdens het ontwerpen van de collectie waren er twee belangrijke inspiratiebronnen. David Bowie, met zijn gender fluïde en gewaagde stijl en schrijfster Violet Paget, met haar uitbundige kledingstijl en vorstelijke residentie in Florence.

Eigen stijl

Creative advisor Ann-Sofie Johansson: "Studio AW20 is dé collectie voor iedereen die niet bang is om tegen de stroom in te gaan en zijn of haar eigen stijl en persoonlijkheid durft te laten zien. We hopen dat onze klanten zich geïnspireerd voelen om vrijheid en authenticiteit in hun outfits aan te brengen."

Vanaf aanstaande donderdag op 24 september is de H&M Studio AW/ 2020-collectie verkrijgbaar op H&M.nl. Add it on your wishlist!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90f7d53e135', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });