Zien: De knappe zoon van Ron Boszhard

Hilarisch: WIDM's Ron Boszhard gaat viral op Twitter

De presentator weet met zijn gedrag een hoop kijkers aan het lachen te maken.
WIDM

Ron Boszhard is weer teruggekeerd in het jubileumseizoen van Wie Is De Mol? In het 18e seizoen deed de presentator ook mee, maar moest hij helaas als eerste het spel verlaten. Het gaat dit seizoen een stukje beter en en na drie afleveringen zit ROn nog steeds in het spel. En daarmee weet hij een hoop kijkers aan het lachen te maken.

Mood

Na de aflevering van afgelopen zaterdag is de Zapp-presentator het gesprek van de dag op Twitter. Fans van Wie Is De Mol? raken namelijk niet uitgepraat over de komische presentator.

Zo ligt Ron na het spel waarbij alle deelnemers sloten moeten losmaken om geld te winnen, rustig op de grond bij te komen, terwijl de presentator niet eens zo hard gewerkt had. "Ron is een flinke mood", schrijft een kijker.

Hilariteit

Maar niet alleen van dit moment wisten kijkers grappige plaatjes te maken. Wanneer de kandidaten met elkaar proosten pakt Ron niet zijn kopje koffie dat voor hem staat maar een wijnfles. Ja, hij heeft nou eenmaal toegegevendat hij er dit seizoen meer van wil genieten.

Hoeweel beauty queen NikkieTutorials door sommigen verdacht wordt als Mol, zouden een hoop kijkers het ook wel typisch vinden als Ron de Mol is. "Ik denk niet dat Ron de Mol is, maar alles in mij wil wel dat-ie de Mol is" en "Ron de Mol. Niemand verdenkt hem. Als dat zo is, dan is die man briljant", luiden enkele tweets.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9018c8bc51a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });