Herfstactie: 16x Grazia voor maar €2,19 per nummer!

4x Grazia + Killer Planner van Fajah Lourens voor maar €17,50

Neem nu een abonnement op Grazia en ontvang maar liefst 57% korting!
grazia killer planner

Als je nu een abonnement neemt op Grazia, krijg je de Killer Planner van Fajah Lourens t.w.v. €24,95 cadeau. Je betaalt dus slechts €17,50 i.p.v. €40. Dat is maar liefst 57% korting!

4x Grazia + Killer Planner van Fajah Lourens voor maar €17,50

De Killer Planner werkt als een soort life coach en inspireert je met motiverende quotes en opdrachten om je persoonlijke én zakelijke doelen te behalen. De planner heeft week- en maandoverzichten en een jaarplanning zonder data.

Elke maand kun jij jezelf evalueren en nieuwe doelen bepalen. Er is ruimte voor persoonlijke notities en je kan een persoonlijk moodboard maken. Als je het kunt dromen, kun je het doen!

Ga nu naar grazia.nl/cadeau of bel 0251-257924 (ma. t/m vr. 09.00-17.15 uur)

*Deze aanbieding is geldig tot 31 december 2020 en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je tenminste voor de opgegeven periode en tot wederopzegging. Opzeggen is heel eenvoudig en kan per maand. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Grazia kost in de winkel €3,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de leveringsvoorwaarden en het privacy- en cookiebeleid van Pijper Media B.V. van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk op www.tijdschrift.nl/pijpermedia voor meer informatie over je digitale abonnement.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f937cab8eb0a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });