Must see: makers van SATC komen met nieuwe Netflix-serie

Emily in Paris staat nu al hoog op de must see-list voor oktober.

Lees ook

Emily in Paris: een gloednieuwe romantische komedieserie die zich afspeelt in de stad van de liefde met Lily Collins als hoofdrolspeler én compleet in Sex and the City vibesDo we need to say more?

De serie

Netflix heeft zojuist de officiële trailer gelanceerd van Emily in Paris en het moet gezegd worden: wij zijn enthousiast! De komedieserie is bedacht door Darren Star, verantwoordelijk voor all-time favourite Sex and the City.

Dus mocht je van mode, liefde, Parijs én een goede portie drama houden dan is dit dé serie voor jou.

Het verhaal

Emily (Lily Collins) is een ambitieuze jonge marketing manager uit Chicago die onverwachts haar droombaan aangeboden krijgt wanneer het bedrijf waarvoor ze werkt een Frans bedrijf overneemt. Om de mediastrategie te bepalen mag Emily naar Parijs. Het leven van de jonge business woman is al snel gevuld met romantiek, nieuwe vriendschappen, verrassende uitdagingen en overweldigende avonturen.

De styling wordt gedaan door Patricia Field, wat de serie nog leuker om naar te kijken maakt. De serie telt tien afleveringen en zal vanaf 2 oktober te zien zijn op Netflix. We can't wait!

Bron: Glamour | Beeld: Emily in Paris | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook