Undercover-fans, opgelet! Netflix past tijdstip nieuwe afleveringen aan

Netflix heeft het tijdstip aangepast nadat er veel kritiek op kwam van fans.
Undercover

Het nieuwe seizoen van de populaire serie Undercover is in volle gang. Elke zondagavond verschijnt er om 21:45 een nieuwe aflevering op Netflix. Veel kijkers vonden dit tijdstip echter te laat en hoopten dat Netflix daar iets aan zou veranderen. Het lijkt erop dat de streamingsdienst daar gehoor aan heeft gegeven, want de afleveringen zullen vanaf nu eerder te zien zijn.

Tijdstip

Netflix heeft namelijk laten weten dat de afleveringen voortaan al vanaf 20:55 op zondagavond te zien zullen zijn. Dat is een klein uurtje eerder dus!

Verhaal

In seizoen twee van de spannende serie is te zien hoe hoe Kim onderzoek doet naar de illegale wapenhandel in Syrië. Ze krijgt hierbij hulp van haar ex-collega Bob. Zo komt het tweetal samen op het spoor van de El Dorado Ranch, een country & western-manege in het Belgische achterland.

Bob gaat daar undercover en probeert te infiltreren bij wapenhandelaars en gebroeders Laurent en JP Berger. Ondertussen zet Ferry vanuit de gevangenis zijn zoektocht naar de ware identiteit van undercoveragenten Bob en Kim voort.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9039a06f500', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });