Nooo: slecht nieuws voor Younger-fans

Creator Darren Star doet een boekje open over de toekomst van de serie.

Lees ook

Onlangs werden we verblijd met het nieuws dat er een zevende seizoen van Younger komt, maar helaas hebben we nu ook slechts nieuws. Naar verluidt wordt dit het laatste seizoen van de hitserie…

Toekomst Younger

Het lijkt erop dat we binnenkort afscheid moeten nemen van Liza Miller. “Het is nog niet officieel, maar wij zien seizoen zeven als het laatste seizoen”, deelt Younger-creator Darren Star met TVLine.

Maar er is ook goed nieuws. Zo bevestigt Darren dat er ook een spin-off in de maak is over Kelsey Peters, het personage van Hilary Duff in Younger.

Seizoen zeven

Eerder deed Sutton Foster, die de rol van Liza op zich neemt, al uit de doeken dat de productie van seizoen zeven eindelijk van start gaat. “We proberen om seizoen zeven van Younger in oktober op te nemen. Dat is het plan”, vertelde de actrice aan US Weekly.

Het zesde seizoen van Younger eindigde met een behoorlijke cliffhanger. Fans van de serie kunnen dan ook niet wachten op het nieuwe seizoen. De cast en crew zouden eigenlijk al eerder beginnen aan de opnames van het nieuwe seizoen, maar door de komst van het coronavirus was dat niet mogelijk.

Darren vervolgt dat COVID-19 geen rol zal spelen in de serie. “We hadden al veel afleveringen geschreven, voordat de pandemie begon. Bovendien gaat het zevende seizoen verder waar het laatste seizoen was geëindigd. Dus voor de pandemie.”

To be continued…

Bron: Us Weekly, TVLine | Beeld: Younger, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook