Wait, what?! De ‘echte’ stem van Paris Hilton klinkt totaal anders dan we gewend zijn

"Ik ben geen dom blondje, ik ben gewoon heel goed in doen alsof ik dat ben."

Lees ook

Realityster Paris Hilton wil af van haar dumb blonde-imago. Met het uitbrengen van haar YouTube-documentaire I Am Paris hoopt ze dat vooroordeel te doorbreken en wil ze laten zien wie ze truly is.

Echte stem

“Ik speelde de hele tijd een karakter, dus de hele wereld heeft nog nooit gezien wie ik echt ben”, vertelt Paris in een interview met Sunrise. De stem van de socialite klinkt in het interview anders dan we gewend zijn van Paris. De normaal nogal euh… ‘whiny’ manier van praten maakt plaats voor een serene en heldere stem. We are stunned!

Geen dom blondje

De inmiddels 39-jarige Paris was in 2003 samen met Nicole Richie te zien in de realityserie The Simple Life. De serie werd een succes en er verschenen maar liefst vijf seizoen, maar als een highly intelligent woman stond Paris erna niet te boek. Ze wil de wereld nu graag haar andere, échte zelf laten zien. “Ik wil niet herinnerd worden als some airhead, maar als de zakenvrouw die ik ben. De echte ik is actually brilliant. Ik ben geen dom blondje, ik ben gewoon heel goed in doen alsof ik dat ben.”

Echte stem

In de documentaire en in het interview horen we Paris spreken met de ongebruikelijke en klaarblijkelijke écht stem van haarzelf. Op social media uiten veel mensen hun verbazing over Paris' stem, and honesty, same!

Beeld: BSR Agency

Laatste nieuws

Zie ook