OMG: betekent dit dat seizoen 4 én 5 van Selling Sunset in de maak zijn?

Zien: Selling Sunset’s Christine laat weinig aan de verbeelding over met steamy tijdschriftcover

Oeh la la: van zelfverzekerde real estate agent naar sexy cover girl.
Christine Quinn

Aan Selling Sunset’s Christine Quinn de eer om de oktober-cover van Maxim Australia te sieren. Enne, dat doet ze niet in een dikke trui. De real estate agent pronkt in een super sexy bodysuit op de voorkant van het blad. It’s getting hot in here!

Maxim-cover

Christine deelde gisteravond trots op Instagram dat ze op de cover van het nieuwe Maxim-issue staat. De realityster ziet er verleidelijk uit in haar zwarte, diep uitgesneden leren bodysuit. Ook schrijft ze meteen een belangrijke boodschap in de caption.

“Zo ziet een CEO eruit”, begint ze haar statement. “Als professional hoef je je niet altijd aan de regels te houden die anderen ‘gepast’ vinden. Als anderen zeggen dat je je moet bedekken, of je op een bepaalde manier moet kleden, is dat omdat ze bang zijn voor je kracht. Laat anderen jouw greatness niet beperken. Update je whoredrope en wees die CE-Hoe.”

Uiterlijk

Voordat Christine haar carrière als makelaar begon, werkte ze als model. Ze vindt het dan ook leuk om nog steeds veel met haar uiterlijk bezig te zijn. Zo deed de Selling Sunset-ster aan People uit de doeken dat ze zichzelf een paar uur per dag de tijd geeft om zich klaar te maken.

“Mijn haar duurt minimaal twee uur, ligt eraan wat ik ermee doe. Ik geef mezelf vier uur de tijd vanaf het moment dat ik mijn huis moet verlaten.” Maar, dit is dan alleen op dagen waarop ze filmt.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f937682616ed', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });