Openhartig: Monique Smit blikt terug op miskraam

"Ik herinner me alles nog... Datum, tijd, plaats en vooral het lege gevoel."

Lees ook

Monique Smit blikt terug op haar miskraam van twee jaar geleden. Dit doet de blondine op Instagram en de presentatrice steekt alle vrouwen die hetzelfde hebben meegemaakt een hart onder de riem.

Bericht

“Waar ik aan denk… Vandaag, precies twee jaar geleden kreeg ik een miskraam. Ik herinner me alles nog. Datum, tijd, plaats en vooral het lege gevoel”, begint ze haar verhaal.

“Je vraagt je misschien af waarom ik dit nu typ… Nou gewoon, omdat ik vind dat het absoluut geen taboe moet zijn om daar open over te praten. Voor alle vrouwen die het nu misschien hebben, een dikke knuffel voor jullie allemaal”, gaat ze verder.

Vrouwen

In een volgend bericht op Instagram Stories vertelt de moeder van twee jongens verder. “En hoe lang of kort je ook zwanger was, sommige vragen blijven altijd rondhangen in je hoofd. 'Waarom mocht je niet geboren worden? 'Wat was er mis met je?' Was je weer zo een heerlijk mannetje of toch misschien een meisje?' We zullen het nooit weten”, schrijft de zus van Jan Smit openhartig.

Monique heeft inmiddels samen met haar man Martijn Molleman twee prachtige zoons, maar weet dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. “Ik heb geluk dat ik nu mijn handen mag dichtknijpen met twee fantastische zoons waar ik ontzettend van geniet. Maar ik weet ook dat dit helaas niet voor iedereen geldt”, aldus de zangeres.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook