Chrissy Teigen was zwanger tijdens borstoperatie: 'Test was negatief'

Oeps! Chrissy Teigen verklapt geslacht derde kindje

Het model was gisteravond ietwat loslippig in bed...
Chrissy Teigen

Chrissy Teigen is momenteel zwanger van haar derde kindje! De vrouw van John Legend lag gisteravond in bed en werd ietwat loslippig. In een video op social media vertelt ze openhartig over haar zwangerschap en opeens verklapt ze per ongeluk het geslacht van haar ongeboren baby.

Geslacht

Chrissy geeft een update over haar zwangerschap. Het model vertelt dat ze problemen heeft met haar placenta. Ze moet dan ook op advies van de dokter voorlopig even strikte bedrust houden. Ze vervolgt dat het verder erg goed gaat met haar baby, maar praat vervolgens haar mond voorbij.

"De baby is heel erg gezond. Hij is groot!", gaat ze verder over baby nummer drie, een jongetje.

Zwangerschap

"Oeps. Ik ben dom. Ach. Hij groeit dus heel goed. Ik voel me heel goed, maar mijn placenta is heel zwak en zorgt ervoor dat ik veel bloed. Dus eigenlijk is het gewoon een behoorlijk hoog risico en dat arme ding heeft al zoveel meegemaakt", gaat ze openhartig verder over haar placenta.

De brunette vertelt ook dat de placenta weer gezond moet worden en dat ze dus niet mag bewegen. Dit betekent dat het model enkel nog het bed uitgaat om te plassen. "De timing is gewoon sh*t, maar mijn excuses ik moet nu een baby gaan maken. Bedankt voor al jullie goede wensen", aldus Chrissy die zich weer omdraait in bed.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90401384209', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });