OMG: verklapt deze WIDM-kandidaat z'n exit?

'Ellie Lust is de volgende WIDM-afvaller'

Volgens déze fan-theorie is zij de volgende deelnemer die naar huis gaat.
Ellie Lust

Wie is de Mol? is nog maar net van start gegaan, maar er wordt al volop gespeculeerd over wie de Mol van dit seizoen is. Ellie Lust kan het in ieder geval niet zijn, want volgens deze theorie is zij de eerstvolgende deelnemer die naar huis gaat.

Theorie

De bedenker van deze theorie gaat ervan uit dat iedere kandidaat gekoppeld is aan een nummer, namelijk het nummer van het seizoen waarin hij of zij eerder te zien was.

Voor de inmiddels afgevallen Nadja is dat bijvoorbeeld nummer zeven, omdat zij in het zevende seizoen meedeed. Trouwe WIDM-kijkers weten dat er iedere week twintig vragen zijn voor de test. Nadja is volgens deze theorie gekoppeld aan vraag zeven, omdat ze aan het zevende seizoen meedeed. En nu komt er iets opvallends!

Ellie

De vragen zouden dus 'staan voor' de afvallers. Het opvallende is dat juist 'de vraag van Nadja' (seizoen zeven) en 'de vraag van Tina (seizoen twintig) in de afgelopen uitzendingen in beeld kwamen...

En welk nummer wordt er bij de volgende vraag in beeld getoond? Juist ja, nummer 16. Dit nummer correspondeert met seizoen 16 waarin Ellie meedeed. Met andere woorden: de blondine zal de volgende afvaller zijn.

Of deze theorie daadwerkelijk klopt is uiteraard niet bevestigd door de makers en zou ook heel goed totaal niet kunnen kloppen, maar goed bedacht is het zeker!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90320849913', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });