Waaah! Heel goed nieuws voor alle You-fans

Eindelijk nieuws over het derde seizoen van de serie.

Lees ook

You-fans opgelet! De productie van het derde seizoen van Netflix's You gaat later dit jaar van start. In de herfst zullen de opnames hoogstwaarschijnlijk worden hervat, aldus LADBible.

Seizoen

Een bron die dicht bij Netflix staat vertelde dat de opnames later dit jaar van start gaan, wat betekent dat de fans niet lang meer hoeven te wachten tot het derde seizoen gebingewatched kan worden. Dit jaar zal het nieuwe seizoen van You vanwege corona echter niet te zien zijn rond de kerst.

You

Co-maker van de serie, Sera Gamble, vertelde hoofdrolspeler Penn Badgley (Joe in You) dat de cliffhanger van seizoen twee uiteraard aan de orde komt. Het tweede seizoen eindigde namelijk met een mysterieuze buurvrouw…

“Ik wil je vragen wat we gaan doen, maar je kunt het ons niet echt vertellen”, zei Penn tegen Sera die zelf dus ook nog niet weet wat er in het derde seizoen met Joe gaat gebeuren. “Toen we dit aan het filmen waren, was het vrij duidelijk dat we voorzichtig waren om niet te veel van haar te laten zien, want die rol is technisch gezien nog niet gecast, maar 'er gebeurt veel met die buurvrouw'”, antwoordt ze hierop.

Veel fans denken dat de vrouw de moeder van Joe is, maar dit zullen we dus pas zeker weten na de kerst.

Bron: Her | Beeld: You

Laatste nieuws

Zie ook