Bizzey haalt uit naar Famke Louise in Ranking the Stars

Eindelijk spreken de twee de langlopende ruzie uit.

Lees ook

In het tv-programma Ranking the Stars praten Famke Louise en Bizzey hun langlopende ruzie eindelijk uit. De twee zitten sinds lange tijd in dezelfde ruimte en dat is hét moment om even wat dingen uit te praten.

Show

“Was hij een lul of ben jij een bitch?”, vroeg Jörgen Rayman die ook als een van de stars te gast was bij de show. Hierop antwoordt Bizzey dat iedere rapper een bitch nodig heeft.

Bizzey omschrijft de zangeres vervolgens als een 'goed doel' en vertelt dat Famke zijn accountant aan de kant heeft gezet. “Ik heb een hele goede money guy. Famke is bij hem weggegaan.”

Samenwerking

Famke geeft vervolgens aan dat dit komt, omdat zij niet haar eigen boekhouding mocht inzien. En als Karin Bloemen (ook te gast) vervolgens een verhaal vertelt over faillissement, geeft de rapper een steek onder water: “Famke was al failliet toen ik haar ontmoette.” Presentator Paul de Leeuw kapt vervolgens de 'discussie' af.

Bizzey was lange tijd de manager van Famke totdat zij de samenwerking verbrak en Ali B als nieuwe manager aannam. Media hielden de ruzie van Famke en Bizzey nauwlettend in de gaten, maar uiteindelijk praten de artiesten de ruzie gelukkig uit in Ranking the Stars.

Bekijk hier de aflevering. Ranking the Stars is elke woensdagavond te zien op RTL 5 of bij Videoland om 20.30 uur.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook