Say what?! Temptations Rosanna verkoopt oude bilimplantaten op Instagram 

In haar Stories op Instagram gooit Rosanna haar oude bilimplantaten in de verkoop.
Say what: Temptations Rosanna verkoopt oude bilimplantaten op Instagram 

Tempations Rosanna Voorwald is niet vies van een bezoekje aan de plastisch chirurg. Onlangs liet ze haar booty opvullen met een nieuw soort implantaat. Voor haar verwijderde bilimplantaten zoekt ze nu een nieuwe gegadigde.

Oude bilimplantaten

“Nou, hierbij verkoop ik mijn oude bilimplantaten”, vertelt Rosanna in haar Instagram Stories. Ze plaatst daarbij een video van haar oude implantaten. “Als je geïnteresseerd bent, stuur me een berichtje.”

Het is niet de eerste keer dat Rosanna een personal item op Instagram verkoopt. Eerder dit jaar verkocht de ex-Temptation-ster haar gedragen slipjes voor 300 euro per stuk en ook haar favoriete leren pakje en bikini gingen in de verkoop. Haar bijverdiensten leken een leuk zakcentje op te leveren. De blondine liet destijds op Instagram weten dat ze voor haar bikini zo’n 1000 euro ving. Ka-ching!

Bekijk hier de foto van haar bilimplantaten.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7408ec8fba3', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });