Love Islands Lisa openhartig over Playboy-cover

Daarnaast onthult de Vlaamse ook wat het geheim is achter haar mooie lichaam.

Lisa Moerman van Love Island sierde in het verleden de cover van Playboy. En nu onthult de blondine hoe het voor haar was om deze eer te hebben.

Playboy

“De Playboy was iets waar ik altijd al veel mensen over hoorde spreken. En dat daar altijd hele knappe en sexy vrouwen in stonden. Naarmate ik ouder werd, heb ik enorm veel bewondering gekregen voor het magazine. Maar dat ik ooit in het magazine zou verschijnen, daar kon ik enkel van dromen”, begint Lisa haar verhaal.

Lisa

Toen de Love Island-deelneemster werd gevraagd voor de cover van het blad hoefde ze geen moment te twijfelen. “Niet iedereen krijgt die kans en ik heb deze met beide handen aangegrepen. En dan meteen op de cover!”, gaat het model trots verder.

De laatste twintig jaar hebben maar een paar Belgische vrouwen de cover van het magazine gesierd. “Dan denk ik wel dat ik trots mag zijn op mijn prestatie”, vertelt ze.

Verder in het interview onthult de blondine ook hoe ze aan haar strakke lichaam komt, maar daar hoeft ze niet veel voor te doen! “Ik doe totaal niet aan sport. Ik zal wel een heel goed verbrandingsoventje hebben, want ik kan ook niet zeggen dat ik erg gezond leef”, aldus Lisa.

Lees hier het hele interview.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

🐰🐰🐰 Hiermee kan ik een doel afvinken vanop mijn lijstje. Met trots kan ik zeggen dat ik Playmate + cover gehaald heb van playboy. Ik heb wel even moeten nadenken over deze beslissing. Maar wie kan zeggen dat ze die kans gekregen heeft. We leven ook in een tijd waar dit geen taboe meer is. Zonder @filipmoermanphotography zou dit nooit gelukt zijn! Hij heeft niet alleen ervoor gezorgd dat we prachtige plaatjes hebben gemaakt. Maar hij heeft er ook voor gezorgd dat playboy mij ontdekt heeft. . Ik heb een lange weg begaan met 0,0% zelfvertrouwen. En dit door altijd maar gepest te worden. Ik durf dit open en eerlijk zeggen. Mijn rugzak zit behoorlijk vol. En ik voelde me altijd een buitenbeentje. Daardoor ben ik op deze speciale manier begonnen aan zelfvertrouwen kweken. Mijn passie voor modeling is met de jaren gegroeid. En zo ook mijn zelfbeeld. Ik heb mijn gedrag nooit voor iemand anders aangepast. En dat zal ik ook nooit doen. Maar de manier van denken is 180graden gedraaid. β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #playboy #playboynl #playmates #playmate #bunny #cover #modeling #jungle #jane #tarzan #bluelagoon #nature #plants #eva #pose

Een bericht gedeeld door LOVE ISLAND-LISA MOERMAN-MODEL (@lisa.moerman_) op

Bron: Manify | Beeld: Love Island

Laatste nieuws