Monica Geuze emotioneel tijdens opnames Temptation Island en dít is de reden

De presentatrice heeft het behoorlijk zwaar en legt uit waarom.

Lees ook

Monica Geuze is momenteel in Italië voor de opnames van Temptation Island: Love or Leave. Hoewel Monica met deze klus haar droombaan in de wacht heeft gesleept, gaat deze job niet alleen over rozen. In haar nieuwste vlog is Monica openhartig over wat ze het moeilijkste vindt aan haar baan.

Dochter

“Dit vind ik het zuurste aan alles. De keerzijde aan verder een droombaan. Ik ben nog nooit zo lang weggeweest bij Zara-Lizzy“, vertelt de emotionele mommy aan haar kijkers.

De opnames voor het speciale Love or Leave-seizoen van Temptation Island zijn momenteel in volle gang. Samen met haar beste vriend Kaj Gorgels mag de vlogger de presentatie van het programma op zich nemen.

Openhartig

“Net Zara-Lizzy weer gesproken en ik moet zeggen dat ik het zo moeilijk vind om zo lang bij haar weg te zijn. Ik zat alleen maar te huilen in de taxi. Dan mis ik haar zo erg”, vertelt Monica in de video.

Vlak voor het vertrek gaf Monica al aan dat ze het moeilijk vindt om zo lang weg te zijn van haar tweejarige dochtertje. “Ik probeer er niet aan te denken, omdat ik mezelf zo hard ga verliezen als ik denk aan het feit dat ik afscheid van haar moet nemen”, vertelde de presentatrice toen.

Temptation Island: Love or Leave

Waar het bij de vorige Temptation Island-varianten ging om de vraag of de stellen de verleiding kunnen weerstaan, draait het nu om iets anders. Namelijk: zijn de stelletjes met de ware? Vanaf november zullen de dertien afleveringen te zien zijn bij Videoland.

Beeld: Brunopress | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook