Yaaass! Nikkie Plessen onthult heel leuk nieuws

De modeontwerpster zal plaats nemen in de jury van deze leuke show!

Nikkie Plessen wordt een vast jurylid in het gloednieuwe programma Drag Race Holland, de Nederlandse variant van het programma RuPaul's Drag Race. Dit leuke nieuws onthulde de presentatrice gisteravond aan de desk van RTL Boulevard.

Beoordelen

Naast de modeonwerpster zullen ook Sanne Wallis de Vries, Roxeanne Hazes, Claes Iversen, Nikkie de Jager, Rick Paul van Mulligen en Ryanne van Dorst de drag queens meermaals beoordelen op hun vaardigheden. Maar hier blijft het niet bij, want ook Edsilia Rombley, Carlo Boszhard, Ruth Jacott en Loiza Lamers schuiven aan als juryleden.

Drag Race Holland

Famous drag queen RuPaul mag zich de bedenker en presentator noemen van de show. “Ru Paul heeft zijn beste vriendin Michelle in zijn show zitten en Fred belde mij en zei: 'Nikkie jij moet dit met mij samen gaan doen'. Wat je daar gaat zien is echt gewoon kunst, qua kleding en make-up, maar ook hele mooie interessante verhalen”, aldus Nikkie over hoe ze de klus bemachtigde.

Fred zal de show presenteren en tevens plek nemen in de jury. Drag Race Holland is vanaf vrijdag 18 september wekelijks met een nieuwe aflevering bij Videoland te zien.

Bron: De Telegraaf | Beeld: Drag Race Holland

Laatste nieuws