doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Yes! Fifty Shades Darker staat binnenkort op Netflix

Zo leuk! Dit grappige feitje wist je nog niet over Christina Applegate

En dit heeft alles te maken met haar man Martyn LeNoble.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Christina Applegate

Christina Applegate speelt momenteel de hoofdrol in de Netflix-serie Dead to Me. Er is veel over haar bekend, maar grote kans dat jij dit grappige detail nog niet wist over deze succesvolle actrice.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Gezin

De blondine is getrouwd met een Nederlandse man! En niemand minder dan punkrocker Martyn LeNoble is de gelukkige. Samen heeft het stel een vierjarig dochtertje genaamd Sadie.

Het kleine meisje wordt niet Nederlandstalig opgevoed, maar kent wel een heleboel Nederlandse kinderliedjes. "Ze spreekt veel beter Nederlands dan ik", onthulde de actrice eens lachend in een interview.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Verliefd

De ontmoeting met haar hubby kan ze nog herinneren als de dag van gister! "Ik leerde hem kennen in Canter's Deli in 1994. Ik zal het nooit meer vergeten. Ik zat met mijn vriendinnen in de bar naast het restaurant en zag hem van op een afstand. Hij was lang, mager en had gebleekt haar. Hij droeg een bruin T-shirt met daaronder een shirt met lange mouwen. Ik was helemaal van de kaart", vertelt ze over het moment dat haar hart gesloten werd.

"We waren al één jaar bevriend, maar we zijn elkaar daarna uit het oog verloren. Ik ben hem uiteindelijk in 2008 opnieuw tegen het lijf gelopen in het Children’s Hospital waar we allebei vrijwilligerswerk deden", gaat ze verder.

"Ik herkende hem eerst niet, omdat hij zo bruin was en zijn haren blond waren. Zijn glimlach 'verraadde' dat het Martyn was, en sindsdien zijn we een koppel", sluit ze af. Het stel trouwde in 2013.

Christina en Martyn
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');