TikTokker gaat viral met ultieme hack om mondkapjes goed te laten zitten

Een hoop TikTok-gebruikers zijn dankbaar voor de truc van de tandarts.

Lees ook

In tijden van corona hebben we allemaal te dealen met mondkapjes. Een veel voorkomende struggle is dat het mondkapje te los zit aan de zijkanten. De populaire TikTokker Olivia Cui gaat inmiddels viral met dé ultieme oplossing.

Geniaal trucje

Als je wegwerpmondkapjes gebruikt, weet je vast maar al te goed dat deze mondkapjes soms niet goed zitten. Olivia is tandarts en weet alles van dit probleem. Ze deelt regelmatig handige tips op TikTok en helpt jou nu ook van deze struggle af.

Dankbaar

In zestig seconde legt ze uit hoe je ervoor zorgt dat een wegwerpmondkapje beter aansluit op je gezicht. Je moet als eerste het mondkapje in de lengte dubbelvouwen en vervolgens maak je een knoop aan beide kanten. Zodra je het masker openvouwt, zijn er twee kleine openingen aan de zijkant. Hier kun je de stof van het masker naar binnen duwen en voilà. Je gezichtsmasker zit perfect!

De video is al meer dan 5,2 miljoen keer bekeken. Olivia ontvangt veel lovende reacties van haar volgers. Veel TikTok-gebruikers zijn dankbaar dat de Canadese vrouw haar tip wilde delen. Bekijk de video hieronder.

@oliviacuidmd

Highly requested 60s version of my viral mask hack ##fyp ##doctorsoftiktok ##masktutorial ##covid19 ##viral ##maskhack ##learnontiktok

♬ original sound – oliviacuidmd

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: BSR | Video: TikTok

Laatste nieuws

Zie ook