Om deze reden kunnen Harry en Meghan niet meer terugkeren naar het Britse koningshuis

Kate en William zetten Harry in het zonnetje

Maar sommige fans vermoeden dat er ook een andere boodschap achter de foto schuilt...
Kate en William zetten Harry in het zonnetje

Hiep hiep, hoera! Harry blaast vandaag 36 kaarsjes uit. Op Instagram wensen de Britse royals hem een fijne verjaardag toe. Zo delen Kate en William een leuke foto van Harry op social media.

Kiekjes

Op het officiële Instagram-account van de royal family wordt een kiekje van Harry samen met zijn oma queen Elizabeth gepost. Ook William en Kate plaatsen op Instagram een foto met The Duke of Sussex. "We wensen prins Harry vandaag een fijne verjaardag", schrijven de hertog en hertogin van Cambridge in de caption.

Pijnlijk

Veel followers wensen Harry ook meteen een fijne verjaardag, maar een paar volgers zijn niet helemaal te spreken over het plaatje. Sommige fans vermoeden namelijk dat er een verborgen boodschap achter de foto zit.

Onder de foto wordt gereageerd met: "The shade of them using this pic rather than one including his wife". Ouch! En een ander schrijft: "Meghan is 'out of the picture' literally".

Fans hebben het idee dat William en Kate met deze foto uithalen naar Meghan en het vertrek uit het koningshuis. Ook wordt er gezegd dat ze hiermee Meghan nog meer een buitenbeentje maken voor de ogen van het publiek. Ai...

Anderen reageren dan weer nuchter dat Kate en William alleen Harry feliciteren met zíjn verjaardag en dat het dan weer logisch is dat Meghan niet op de foto staat.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7423a6bcd35', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });