Onthuld: nieuwe details over scheiding Liam en Miley

De scheidingsadvocaat doet een boekje open over het proces.

Miley Cyrus en Liam Hemsworth trouwden in 2018, maar gingen een jaar later helaas alweer uit elkaar… Scheidingsadvocaat Rebecca Zung doet nu een boekje open over de scheiding van het stel.

Scheiding

De scheidingsprocedure was met vier maanden van relatief korte duur. “Vaak wanneer er huwelijkse voorwaarden zijn en niemand het betwist, kan de scheiding ook binnen enkele weken worden gedaan”, vertelt Zung over de duur van de procedure. Grote kans dus dat het stel niet onder huwelijkse voorwaarden was getrouwd.

Link tool: post not found

Overig

Rebecca onthulde ook dat geen van beiden elkaar iets hoefde te betalen na het huwelijk. Miley bracht meer dan $170 miljoen in het laatje en Liam verdiende 'slechts' $30 miljoen, maar ze konden allebei hun geld houden. Wel leed Liam een ander verlies. De volledige voogdij over de huisdieren die het stel samen had, ging naar Miley.

“Terwijl de scheiding van de twee zich in het volle zicht van het publiek begon af te spelen door social media, besloten ze van tactiek te veranderen en behandelden ze hun scheiding verder privé. Misschien hebben ze de zaak bemiddeld, of misschien hebben ze gewoon een privé-ontmoeting gehad met hun advocaten en hebben ze de overeenkomst uitgewist”, aldus de advocate over de scheiding die uiteindelijk privé werd afgehandeld.

Bron: Nicki Swift | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws