doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Inspiratie nodig? Dit zijn de populairste interieurtrends van 2020

Mart Visser lanceert eigen meubelcollectie

Deze stijlvolle en luxe items wil je nu in huis hebben.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Mart Visser lanceert eigen meubelcollectie

Ontwerper en kunstenaar Mart Visser slaat een nieuw carrièrepad in en lanceert een eigen meubelcollectie. Onder het label 'Mart Visser Interior' presenteert de designer maar liefst vijftig items. De Mart Visser Headquarters in Amsterdam is omgebouwd tot pop-up store waar de interieurcollectie exclusief te bestellen is.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Collectie

Wie een passie heeft voor interieur moet zeker een kijkje nemen bij Marts meubelcollectie. De collectie is divers aan materialen en stoffen. De Mart Visser Interior-collectie bestaat uit stoelen, banken, eetkamertafels, dressoirs, fauteuils, poefs, zitelementen, salontafels, make-up tafels, writing desks en hotellobby objecten.

Alle items hebben een luxe, high-end uitstraling. De collectie is eigentijds, vrouwelijk en expressief. En wat het nog mooier maakt, is dat de meubelen een aantrekkelijk prijskaartje hebben.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Stijlvol

Er is een eclectisch beeld ontstaan door het stijlvolle kleur- en materialenpalet. De designercollectie is naar smaak en stijl van Mart opgebouwd. De ontwerper heeft gebruik gemaakt van de kleuren off-white, dark aubergine, deep orange en licht grijs. De zachte en aaibare materialen zorgen voor een ultiem zitcomfort.

Kers op de taart

Eerder introduceerde Mart karpetten en een collectie gordijnen en raamdecoratie. Dit was de eerste stap in de richting van een interieurcollectie. In samenwerking met de Nederlandse meubelproducent Asiades zijn de meubels ontwikkeld.

De interieurcollectie is vanaf november 2020 leverbaar. Als kers op de taart is de nieuwste prêt-à-porter collectie ook verkrijgbaar in de store en presenteert de designer zijn Artwork en Haute Couture Winter 2020.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');