Love Island Matthy over breuk met Kelly: ‘Ik heb lange tijd het gevoel gehad dat zij de ware was’

Love Islands Axel reageert op kritiek

De ex-Islander laat van zich horen na zijn vertrek.
Love Island Axel reageert op kritiek

Axel Beyaert was de eerste Love Island-kandidaat die de villa moest verlaten. Hij kreeg vaak te horen dat hij 'te rustig' is en zijn partner Josephine-Charlotte was op zoek naar iemand met meer energie. Inmiddels gaat het weer goed met hem en reageert hij op zijn vertrek.

Geen connectie

"Ik heb het wel een plaats kunnen geven en ik gun het de anderen in de villa ook volledig. Als je geen connectie met iemand weet te vinden, is het maar beter dat je hier met jullie komt te zitten als eerste afvaller dan dat je daar nog in de villa zit", vertelt Axel in Love Check-Up.

Te rustig

De wiskundeleraar kijkt positief terug op zijn avontuur. "Het was een mooie ervaring." Ondanks dat hij regelmatig van de andere Islanders te horen kreeg dat hij 'te rustig' was, bleef hij dicht bij zichzelf. "Ik ben gewoon een rustig persoon en moet af en toe mijn dingen alleen kunnen doen. Maar daar zit je opeens 24/7 op elkaars lip. Dat is sowieso moeilijk. En als ik persoonlijk ook niet het gevoel heb van 'er is een klik', dan heb ik iets van: 'Daar ga ik ook geen moeite in steken'."

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f742a7bc03cd', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });