OMG: zó duur was de bruiloft van Selling Sunset’s Christine

Enne, Christine's bruiloft was zeker niet goedkoop...

Lees ook

Vorig jaar december trouwden Christine Quinn en Christian Richard onder het toeziend oog van 75 gasten (en 'iets' meer Netflix-kijkers). Maar hoeveel kostte deze sprookjesbruiloft eigenlijk? Let us tell you!

Kosten

De wedding planner van het stel, Lisa Lafferty, verklapte aan Metro dat de Winter Wonderland-bruiloft ongeveer $1 miljoen kostte. Naast de zwanen, nepsneeuw en zwarte champagne waren het vooral de 'special effects' en de trouwjurken die de prijs omhoog hielpen.

Bruiloft

“Ik werkte met een special effects-bedrijf dat echte Hollywoodfilms maakt. Dit team kwam binnen en bracht een volle sneeuwmachine mee die ze zouden gebruiken voor een film van het type Polar Express“, gaat de planner verder.

Christine koos voor twee zwarte op maat gemaakte jurken die naar verluidt al $50.000 kostten, beide ontworpen door de Israëlische modeontwerpster Galia Lahav. “We worstelden in het begin een beetje met de jurk, omdat ze twee op maat gemaakte jurken wilde”, vervolgt de wedding planner. Onder de jurk droeg Christine custom made heels van Christian Louboutin.

Het duurde ongeveer twee maanden om de bruiloft te plannen.

Bron: Insider | Beeld: Selling Sunset

Laatste nieuws

Zie ook