doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Victoria Koblenko haalt uit naar Wie is de Mol?

OMG: verklapt deze WIDM-kandidaat z'n exit?

"Daar doe ik nu nog geen uitspraken over. Ik wacht even tot ik eruit gevlogen ben..."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Wie is de Mol?

Wie is de Mol? is nog maar net van start gegaan, maar er wordt al volop gespeculeerd over wie de Mol van dit seizoen is. Déze deelnemer blijkt de rol in ieder geval niet op zich genomen te hebben, want hij verspreekt zich en zegt dat hij "eruit vliegt."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Jeroen

Jeroen Kijk in de Vegte sprak zich onlangs uit over zijn deelname en leek zich afgelopen week in een fragment van NPO Radio 2 te verspreken over zijn exit, zo weet RTL Boulevard. "Daar doe ik nu nog helemaal geen uitspraken over. Ik wacht even tot ik eruit gevlogen ben...", aldus de radio-dj als reactie op een vraag over WIDM.

Redding

Al snel springt zijn collega Jan-Willem Roodbeen voor hem in de bres en komt met iets wat lijkt op een 'reddingspoging.' De oud-deelnemer corrigeerde zijn collega namelijk direct na zijn uitspraak, waarna Jeroen er toch maar aan toevoegde: "Of als ik natuurlijk de Mol of de winnaar ben."

Of Jeroen zich oprecht versprak of dat hij simpelweg maar 'iets' zei, is dus niet per se duidelijk. In WIDM is immers niets wat het lijkt...

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');