doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Oeps! Chantal Janzen zet stiefzoon te kijk op Instagram

Chantal Janzen plaatst emotioneel bericht op Instagram

De presentatrice deelt een bijzondere foto met haar volgers.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Chantal Janzen

Chantal Janzen blikt terug op een dierbaar moment. En bij de foto die de presentatrice deelt op Instagram schrijft ze een emotionele caption.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Foto

"Ik was laatst bij m'n ouders en zag deze foto staan. Op weg naar m'n grote liefde en vier kleine liefdes", schrijft de actrice bij de foto waarop te zien is dat ze met haar vader naar het altaar loopt.

"De vijfde liefde (lees: wervelwind) was toen nog niet daar. Wat zeg ik, nog niet eens in de lijn der verwachting", vervolgt ze haar verhaal, sprekend over haar jongste zoon Bobby.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Gezin

Op de foto is ook te zien dat Chantal de handen van haar beste vriendin Anne-Marie stevig vastpakt. "Want bij belangrijke momenten in je leven moet je de handen van je vrienden gewoon heel goed vastgrijpen", vertelt de presentatrice hierover.

Chantal is inmiddels alweer zes jaar getrouwd met haar grote liefde Marco Geeratz. Samen hebben ze twee zoons James (11) en Bobby (2). Marco kreeg in een eerder huwelijk ook drie kinderen, genaamd Esmée, Isa en Zion. Chantal is overduidelijk dol op haar bonuskids, want regelmatig deelt de zangeres prachtige kiekjes van het hele gezin.

Dit bericht bekijken op Instagram

Voor mijn eigen allerliefste mama, voor de allerliefste mama van mijn bonuskinderen, voor mn vriendinnen die zulke goeie mama’s zijn, voor alle moeders die hun kinderen moeten missen, voor alle kinderen die hun moeders moeten missen, voor alle alleenstaande moeders, voor alle gescheiden moeders, voor alle pleegmoeders, voor alle vrouwen die ineens ook ‘n beetje moeder zijn voor de kinderen van een nieuwe partner, voor alle lief-, stief-, bonus-moeders, voor alle vrouwen die over ‘n ander moederen, voor alle wensmoeders, voor alle moeders die het nu moeilijk hebben, voor alle moeders waarvan de kinderen het moeilijk hebben, en voor alle kersverse moeders: heel veel liefs vandaag. JE DOET ‘T GOED❤️

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');