doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Channah en Quinten: 'Dit keer was het binnen drie keer raak'

Temptations Channah: 'Ik ben benieuwd hoeveel vrienden ik overhou'

"Ik heb echt geen vrienden. Heel veel hebben afgezegd."
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptations Channah

Temptations Channah en Quentin bereiden zich in hun realityserie Familie Koerten voor op de komst van hun tweede kindje. In de nieuwste aflevering is dit keer Channahs babyshower te zien. En Channah doet een opvallende uitspraak op deze bijzondere dag.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Babyshower

"Ik heb echt geen vrienden. Er is niemand", vertelt Channah voorafgaand aan de babyshower tegen Quentin. "Normaal is er wel iemand. Ik heb echt geen vrienden. Heel veel hebben afgezegd. Vijf ofzo!", gaat ze verder.

Vrienden

"Ik heb 25 mensen uitgenodigd. En last-minute hebben er vijf afgezegd vandaag en waarschijnlijk gaan er nog wel een paar niet komen, die nog niet hebben afgezegd. Dus ja, ik ben benieuwd hoeveel vriendinnen ik overhou", aldus Channah.

Quentin vertelt daarna nuchter dat Channah genoeg vriendinnen heeft en dat ze overdrijft. "Ze heeft gewoon heel veel emotie nu dus ik trek me er eigenlijk niets van aan. Laat maar praten", reageert hij. Gelukkig blijkt later in de video dat de shower een groot succes is en heeft Channah zelfs nog een verrassing voor Quinn: ook een babyshower!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');