Kris Jenner was degene die een einde maakte aan KUWTK om déze reden

En het heeft alles te maken met zussen Kim en Kylie...

Lees ook

Vorige week werd bekendgemaakt dat Keeping Up with the Kardashians stopt na twintig seizoenen. En blijkbaar was momager Kris Jenner de reden achter de stop.

Stoppen

“De hele familie overwoog maandenlang al om te stoppen met de show, maar toen Kim en Kylie allebei dreigden te stoppen met de serie besloot Kris officieel de stekker uit de serie te steken”, onthult een anonieme bron tegenover The Sun.

De show

“Kim heeft veel drama met Kanye West en hij weigert iets persoonlijks te vertellen tijdens de show. Het wordt steeds moeilijker voor Kim om tijd te vinden om de show te filmen”, vertelt de bron.

Wat Kylie betreft heeft de 23-jarige naar verluidt het gevoel dat ze genoeg geld verdient via haar ondernemingen. Ze zou niet langer bereid zijn om haar privacy op te offeren voor een leuk salaris. Net als zus Kendall heeft de billionaire queen altijd al gestruggeld met de roem en het in de spotlights staan. “Nu ze niet meer hoeft te filmen, hoeft ze ook niet meer per se in L.A. te zijn met haar familie. Ze kan nu op vakantie wanneer ze wil of Travis Scott volgen op tournee”, aldus de bron.

Alleen Khloé en Scott Disick vinden het jammer dat de show stopt. Zus Kourtney stopte al in maart en noemde het filmen van de show toxic.

Het laatste seizoen van KUWTK is vanaf 4 oktober om 21.00 uur te zien op E!

Bron: Page Six | Beeld: Keeping Up With The Kardashians

Laatste nieuws

Zie ook