Selling Sunset’s Christine deelt sneer uit naar makers show: ‘Het was moeilijk voor me om te zien’

Christine klapt uit de school over de opnames van haar bruiloft.

Lees ook

Christine Quinn gaf op 15 december 2019 het jawoord aan haar grote liefde Christian Richard. Het huwelijk van de love birds was te zien in een aflevering van Selling Sunset. Maar over deze aflevering is Christine zeker niet te spreken. De real estate agent is ontzettend teleurgesteld over hoe haar wedding in beeld is gebracht.

Drama

Christine stond niet bepaald te springen toen ze haar bruiloft terugzag in Selling Sunset. Zo liet ze weten dat ze het erg jammer vond dat er zoveel drama van haar coworkers werd uitgezonden tijdens haar wedding-aflevering.

“Ik was teleurgesteld. Uit de aflevering kwam niet naar voren hoe bijzonder de dag voor me was”, deelt Christine met People. “De bruiloft was een van de mooiste dagen uit mijn leven. Het was moeilijk voor me om de aflevering op tv te zien, omdat het totaal niet aansloot bij hoe ik de dag me herinnerde.”

Programma maken

Toch geeft ze toe dat ze de makers van de show wel begrijpt. “Ze willen natuurlijk een bepaalde verhaallijn creëren.” Toch benadrukt ze dat ze “disappointed” is in hoe de aflevering is geworden.

“Ik had zoiets van: dit is niet mijn bruiloft. Dit is níet mijn bruiloft”, vertelt ze. Ze geeft toe dat ze moest huilen toen ze de aflevering zag.

Christine deelt dat de montage van de aflevering heel anders had moeten zijn. Volgens de real estate queen hadden de geloften terug moeten komen in de aflevering. Ook had ze gewild dat haar gesprek met haar collega’s voor de ceremonie werd uitgezonden.

YouTube

Christine zit er dan ook aan te denken om de beelden van haar bruiloft op YouTube te zetten. “Ik zit eraan te denken om het op YouTube te zetten: vijftien minuten van alleen mijn bruiloft. Ik heb het gevoel dat mensen het verdienen om te zien”, deelde ze onlangs met Glamour.

Bron: People, Glamour, Insider | Beeld: BSR | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook