Selling Sunsets Mary reageert op ophef over haar huwelijk

Selling Sunset's Amanza neemt het op voor Davina

Selling Sunsets Amanza zegt dat Davina 'een hart van goud' heeft.
Selling Sunset

In Selling Sunset komt geregeld de nodige drama voorbij. De vrouwen die voor de Oppenheim Group werken, zijn er in ieder geval niet vies van. Vaak heeft Davina Potraz 'iets' te maken met the drama, maar gelukkig neemt Amanza het voor haar op!

Opnemen

"Ik weet dat ze het goed bedoeld. Het klopt dat ze soms de ruimte niet zo goed inschat voor ze iets zegt, maar Davina heeft een hart van goud", aldus Amanza in een interview met Insider.

Ook Jason Oppenheim (haar baas), verdedigt haar. Hij noemt haar misunderstood in plaats van een slechterik en noemt haar juist heel indrukwekkend en professioneel.

Het verhaal

De reden voor de ruzie dit keer: Davina vond het niet kunnen dat Romain zijn Mary ten huwelijk vroeg met een moissanieten ring in plaats van een diamanten variant. Samen met Chrishell besprak Davina vervolgens het aankomende huwelijk en ook dat zorgde voor bonje. De uitspraken die Chrishell daarover deed kwamen namelijk bij Mary terecht, maar Chrishell beweerde niet meer precies te weten wat ze nu had gezegd. Vervolgens spande Davina samen met Christine en schilderden ze Chrishell af als two-facet omdat Chrishell haar gedane uitspraken over de aankomende bruiloft van Mary en Romain niet ownde.

De ruzie ging uiteindelijk liggen totdat Chrishells echtgenoot plots de scheiding aanvraagt via een sms... De dames van de Oppenheim Group steunen haar, maar Davina en Christine doen precies het tegenovergestelde. Chrishell daarentegen liet zich van haar beste kant zien en ging toch naar de bruiloft van Christine, waar ze helemaal geen behoefte aan had.

Terwijl alle dames benadrukten hoe knap dit is, is Davina niet onder de indruk van de komst van Chrishell. Sterker nog: Davina begint tegenover de heart broken Chrishell over het feit dat er altijd twee kanten aan een scheidingsverhaal zijn. Het gevolg? Jawel: drama.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f74148b49824', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });