Wat gooeeeeed! Maxime en Montana Meiland krijgen eigen tv-show

Maxime verklapt direct een aantal leuke details over de show!

Lees ook

De Meilandjes gaan als een speer! Chateau Meiland is momenteel twee (!) keer per week op tv en wordt massaal bekeken. Nu het gezin terug naar Nederland is verhuisd, hebben Maxime en Montana een nieuwe klus te pakken!

Nieuwtje

De jongste dochter van Martien en Erica maakt het leuke nieuws bekend op Instagram. “Ik heb een leuk nieuwtje!”, begint Maxime. Direct daarna geeft ze een hint over het nieuwe tv-programma.

“Ben jij nou zwanger of ken je iemand die zwanger is en bijna gaat bevallen? En denk je: 'Oh, ik heb nog niks aan de kinderkamer gedaan, wat gaat de tijd snel'! Dan heb ik goed nieuws, want Montana en ik gaan een nieuw programma doen en gaan je gewoon helpen”, aldus Maxime.

Hoe de show heet en wanneer het programma te zien is, maakt de Meiland-telg nog niet bekend. Wel zegt ze er veel zin in te hebben!

Hengelo

Maxime is samen met haar ouders en dochtertje Claire (zus Montana bleef in Nederland) na het avontuur in Frankrijk helemaal gesetteld in Hengelo. De blondine is dolgelukkig in de liefde en heeft een relatie met cameraman Leroy. De familie is weg van Leroy en hij kan goed overweg met de kleine Claire.

“Hij is heel leuk met Claire. Ik vind het zo knap hoe hij dat kan. Als ik zelf Claire niet zou hebben, zou ik dat helemaal niet zo natuurlijk kunnen, maar ze zijn gek op elkaar. Ze vraagt ook altijd: 'Waar is Leroy?' Dus dat is heel leuk”, aldus een verliefde Maxime over haar nieuwe vlam.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook