Zien: zó zag Love Islands Lisa er vroeger uit

De blondine zag er vroeger een stuk anders uit en is bijna onherkenbaar!

Lisa Moerman doet momenteel mee aan Love Island Vlaanderen en deelt dagelijks de meest pikante kiekjes op Instagram. Benieuwd hoe ze er vroeger uitzag? Scrol snel naar beneden.

Instagram

Lisa is niet vies van een beetje bloot. Het model poseert graag in uitdagende lingerie en plaatst daar graag foto's van op Instagram. Niet zo gek dat ze dan ook eens de eer had om de cover van Playboy te sieren.

Na ver scrollen op Instagram zijn er genoeg foto's te vinden van een jongere Lisa. Eén die een stuk onschuldiger oogt en een stuk minder van haar lichaam laat zien. Met andere woorden: de Love Island-ster is bijna onherkenbaar.

Love Island

Lisa vormt met Giuliano momenteel een koppel in Love Island. Tevens is het stel ook het meest steady koppel van de show!

Dit bericht bekijken op Instagram

🐰🐰🐰 Hiermee kan ik een doel afvinken vanop mijn lijstje. Met trots kan ik zeggen dat ik Playmate + cover gehaald heb van playboy. Ik heb wel even moeten nadenken over deze beslissing. Maar wie kan zeggen dat ze die kans gekregen heeft. We leven ook in een tijd waar dit geen taboe meer is. Zonder @filipmoermanphotography zou dit nooit gelukt zijn! Hij heeft niet alleen ervoor gezorgd dat we prachtige plaatjes hebben gemaakt. Maar hij heeft er ook voor gezorgd dat playboy mij ontdekt heeft. . Ik heb een lange weg begaan met 0,0% zelfvertrouwen. En dit door altijd maar gepest te worden. Ik durf dit open en eerlijk zeggen. Mijn rugzak zit behoorlijk vol. En ik voelde me altijd een buitenbeentje. Daardoor ben ik op deze speciale manier begonnen aan zelfvertrouwen kweken. Mijn passie voor modeling is met de jaren gegroeid. En zo ook mijn zelfbeeld. Ik heb mijn gedrag nooit voor iemand anders aangepast. En dat zal ik ook nooit doen. Maar de manier van denken is 180graden gedraaid. —————————————— #playboy #playboynl #playmates #playmate #bunny #cover #modeling #jungle #jane #tarzan #bluelagoon #nature #plants #eva #pose

Een bericht gedeeld door LOVE ISLAND-LISA MOERMAN-MODEL (@lisa.moerman_) op

Bron: Love Reality | Beeld: Love Island

Laatste nieuws