Maxime Meiland klapt uit de school over vader van Claire

"Ik had het niet van hem verwacht, dat hij me zo zou laten zitten."

Lees ook

Maxime Meiland is voor het eerst écht openhartig over de vader van haar driejarige dochtertje Claire. De jongste dochter van Erica en Martien heeft al jaren geen contact meer met hem en wat haar betreft, hoeft dat ook niet meer.

Contact

Toen Maxime op 21-jarige leeftijd zwanger raakte, vertelde haar ex-vriend dat hij het niet zag zitten om vader te worden. Hij heeft zijn dochter Claire dan ook nooit gezien of vastgehouden. “Eigenlijk is het contact nul sinds hij heeft besloten dat hij geen vader voor de baby wilde zijn. Ik heb echt al een hele tijd niks van hem vernomen”, vertelt Maxime.

Vader

Dat het zo zou lopen, had Maxime nooit verwacht. “Een stukje meer interesse had best gemogen. Ik had het niet van hem verwacht, dat hij me zo zou laten zitten. Ik ken hem al vrij lang, want hij komt uit hetzelfde dorp als ik, Sassenheim”, gaat de 24-jarige realityster verder.

“Ik vind het helemaal niet kunnen hoe hij het aanpakt. En hoe langer hij het uitstelt om contact met ons te zoeken, hoe meer mij het gevoel bekruipt van: je hoeft mij niet meer te bellen”, vertelt de blondine openhartig.

Wel hoort ze af en toe nog wat van de opa van Claire. “Ik heb wel contact met zijn vader. Van hem krijg ik het gevoel dat ik er voorlopig ook niet op hoef te rekenen dat Claires vader nog naar zijn dochtertje omkijkt. En ik weet ook niet zo goed of ik daar nog wel zo happy mee ben, als hij over een tijd toch nog komt aankakken. Dat is ook niet wat ik wil”, sluit Maxime het onderwerp af.

Nieuwe liefde

Gelukkig heeft ze inmiddels een hele leuke man in haar leven, cameraman Leroy. Twee weken geleden werd haar nieuwe liefde door vader Martien bevestigd en goedgekeurd. De Meilandjes zijn weg van Leroy. “Leroy is enig”, liet Erica weten aan Shownieuws. “Het is dik aan. Ze zitten de hele tijd handjes vast te houden en kusjes te geven. Zo ken ik Maxime helemaal niet. Het is echt heel serieus”, aldus de moeder van Maxime.

En natuurlijk het belangrijkste: Leroy kan heel goed overweg met de kleine Claire. “Hij is heel leuk met Claire. Ik vind het zo knap hoe hij dat kan. Als ik zelf Claire niet zou hebben, zou ik dat helemaal niet zo natuurlijk kunnen, maar ze zijn gek op elkaar. Claire vraagt ook altijd: 'Waar is Leroy?' Dus dat is heel leuk”, aldus een verliefde Maxime.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook