Geeft André Hazes met nieuwe Insta-post een steek onder water aan Bridget Maasland?

Volgers denken dat hij een sneer uitdeelt naar zijn ex Bridget Maasland.

Lees ook

André Hazes is alweer ruim een halfjaar terug bij ex Monique Westenberg en momenteel geniet het stel van een welverdiende vakantie. De zanger deelt een foto op Instagram en het lijkt erop dat hij met de caption een sneer uitdeelt naar ex Bridget Maasland

Foto

Op de foto kijkt André de moeder van zijn kind diep in de ogen aan. “Jij bent de liefde van mijn leven. Sinds die allereerste dag!”, schrijft hij erbij. En dat terwijl de volkszanger toch echt tussendoor een relatie met presentatrice Bridget Maasland had.

Bridget

Inmiddels hebben André en Monique elkaar weer helemaal gevonden en zijn ze gelukkiger dan ooit. Toch was de periode dat Monique en André uit elkaar waren zwaar voor de moeder van hun kleine Dré.

“Natuurlijk was het niet altijd makkelijk, ik wilde lappen tekst sturen. Als hij langskwam voor kleine André, vroeg ik vriendelijk of hij ook een kopje thee wilde, terwijl ik het liefst die thee in zijn gezicht had gesmeten”, vertelde ze onlangs. Monique wist wel altijd al dat Bridget geen blijvertje was. “Ik wist dat hij straks weer voor de deur zou staan”, aldus de blondine.

Onder de foto van het stel staan een hoop mooie reacties. “Zo fijn om jullie samen gelukkig te zien!”, schrijft iemand en ook zuslief Roxeanne Hazes reageert met een hartje.

Bron: Flair | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook