Ka-ching: zóveel verdienen de castleden van Selling Sunset

De medewerkers van The Oppenheim Group hebben duidelijk niets te klagen.

Lees ook

Rondrijden in een Ferrari en dagelijks paraderen op Louboutins. De dames van Selling Sunset kunnen het zich allemaal veroorloven. Maar hoeveel verdienen de castleden nou eigenlijk? En hoe zit dat met die huge commision – gaat dit rechtstreeks naar de bankrekening van de ladies?

Huge commission

Werk je in Nederland als makelaar, dan ben je in loondienst en word je iedere maand netjes uitbetaald. Bij de Oppenheim Group in LA gaat dit nét een tikkie anders. De makelaars leven van de commissies die zij per huis verdienen en krijgen geen vast uurloon.

Mary Fitzgerald, real estate agent uit de Netflix-hit, vertelde eerder al aan Express dat dit het enige nadeel is aan het werken in deze business. “Soms spendeer je maanden aan een klant en verandert hij of zij plotseling van gedachten. Maar soms vind je een klant die meteen een zwak heeft voor een huis – dan verdien je gemakkelijk een giga commissie. Helaas is dit niet vaak het geval.”

Lekker cashen

Ondanks de uitleg van Mary blijkt uit de serie dat de dames allesbehalve krap bij kas zitten. De auto's, outfits, hakken en extravagante feestjes laten zien dat er absoluut niet op een houtje gebeten hoeft te worden.

Aangezien het uurloon niet duidelijk uit te drukken is, kijken we naar de vermogens van de castleden – want ja, waarom ook niet.

– De Oppenheim-broers, Jason Oppenheim en Brett Oppenheim, runnen de business en zijn hierom het rijkst. Naar verluidt hebben de twee allebei een waarde van 50 miljoen dollar.
– Na de Oppenheim-broers volgt Chrishell Stause. Naar verluidt is de brunette zo'n 3 tot 5 miljoen dollar waard.
Christine Quinn mag ook niet klagen. Zij is zo'n 2 miljoen dollar waard. En dan hebben we het nog niet gehad over haar echtgenoot Christian Richard. Hij heeft naar verluidt een eigen fortuin van zo'n 20 miljoen dollar. Fun fact: de 41-jarige is al met pensioen. Say what?!
Davina Potratz, die voorheen ook als model werkte, is zo'n 2 miljoen dollar waard.
Mary Fitzgerald, Heather Rae Young, Amanza Smith en Maya Vander zijn elk naar verluidt 1 miljoen dollar waard.

Bron: Evening Standard | Beeld: Netflix

Laatste nieuws

Zie ook