Ongelofelijk: Zeeman steekt ‘oma onderbroek’ in sexy jasje voor nog geen 4 euro

Say what?! De 'oma onderbroek' heeft een heuse transformatie ondergaan.

Lees ook

Enkele weken geleden was retailketen Zeeman het gesprek van de dag met haar goedkope, maar oh zo heerlijke parfum. Opnieuw heeft iedereen het over een item van Zeeman. Dit keer in de spotlights: de 'oma onderbroek'.

De onderbroek

Al ruim 35 jaar is de klassieke slip met hoge taille, genaamd de 'Mady', niet weg te denken uit het assortiment van Zeeman. De slip is al jaren één van de grootste verkoopsuccessen. Reden genoeg om deze extreem gewaardeerde onderbroek in een nieuw jasje te steken.

De ‘Mady’

De 'Mady' is een doodgewone slip met hoge taille. De katoenen onderbroek dankt zijn grote succes aan het feit dat hij onwijs comfortabel is. De slip kruipt niet tussen de billen, is rekbaar en extreem zacht. Maar eerlijk is eerlijk: de Mady verdient niet per se een schoonheidsprijs. Tot nu.

Zeeman sloeg de handen ineen met Anne-Lotte van Vonderen, een styling studente aan Academie Artemis. Anne maakte drie nieuwe Mady-slips. Eén met een polkadot motief, een panterprint-variant en één met zwart kant. De vernieuwende Mady's luisteren naar de naam: Dotty Mady, Catty Mady en Lacy Mady.

Uitverkocht

De Mady 2.0-reeks was online binnen no time uitverkocht! De slips zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XXL. Voor een Mady betaal je slechts €3,99 euro. De klassieke variant scoor je in een duopack(!) al voor €2,99 euro. In de winkels is de inmiddels überhippe oma onderbroek nog wel te koop.

Shop de gloednieuwe slips hier.

Bron: Viva | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook