Must see: dít bekende modemerk zendt live fashion shows uit

Coronaproof genieten van een heuse runway show. Het kan!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
live fashion show

Door het coronavirus moeten veel bedrijven creatieve plannen verzinnen. Zo ook de mode-industrie, die niets liever wil dan haar nieuwste collecties showen. Gelukkig verzint Giorgio Armani een alternatief.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Live-uitzending

Het coronavirus zorgt er nog steeds voor dat we niet met z'n allen bij elkaar kunnen zitten. Modemerken kunnen hierdoor geen nieuwe items op de runway laten zien. Gelukkig is hier anno 2020 een heuse oplossing voor en bekijken we de nieuwste collecties vanuit onze luie stoel.

Giorgio Armani

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Giorgio Armani deelt zijn plannen voor de shows van Emporio Armani en Giorgio Armani. Deze shows worden gepresenteerd op twee verschillende manieren – die allebei hartstikke coronaproof zijn.

Timeless Thoughts, de show van Giorgio Armani, laat de voorjaar- en zomercollectie van 2021 zien. Deze fashion show wordt in Italië live op televisie uitgezonden, maar is ook te streamen via de website van het modemerk. In deze bijzondere collectie stelen tijdloze items de show. De show wordt dan wel achter gesloten deuren opgenomen, maar kan door iedereen over de hele wereld bekeken worden.

Kun je niet wachten? De show wordt uitgezonden op zaterdag 26 september op deze website.

Emporio Armani

Tijdens de show van Emporio Armani, Building Dialoges, wordt de voorjaar- en zomercollectie van 2021 gepresenteerd. De show wordt live uitgezonden vanaf het hoofdkantoor in Milaan. De collectie van Emporio Armani wordt tijdens deze livestream gedragen door verschillende acteurs, modellen, zangers, dansers en andere bekende figuren. Love it!

De nieuwste collectie van Emporio Armani wordt op 24 september om 11.30 uur gepresenteerd via deze link.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');