4x Grazia + Killer Planner voor maar €17,50 

Je ontvangt niet alleen Grazia op de mat, maar je krijgt ook nog eens de Killer Planner t.w.v. €24,95 cadeau.
Killer planner

Als je nu een abonnement neemt op Grazia, krijg je de Killer Planner van Fajah Lourens t.w.v. €24,95 cadeau.

Killer Planner van Fajah Lourens

De Killer Planner werkt als een soort life coach en inspireert je met motiverende quotes en opdrachten om je persoonlijke én zakelijke doelen te behalen. De planner heeft week- en maandoverzichten en een jaarplanning zonder data.

Elke maand kun jij jezelf evalueren en nieuwe doelen bepalen. Er is ruimte voor persoonlijke notities en je kan een persoonlijk moodboard maken. Als je het kunt dromen, kun je het doen!

Je ontvangt dus niet alleen Grazia op de mat, maar je krijgt ook nog eens de Killer Planner t.w.v. €24,95 cadeau! Samen voor maar €17,50. Dat is ruim 57% korting!

Ga snel naar Grazia.nl/cadeau of bel naar 0251-257924 (ma. t/m vr. 9.00 - 17.15 uur).

*Deze aanbieding is geldig tot 31 december 2020 en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je tenminste voor de gegeven periode en tot wederopzegging. Opzeggen is heel eenvoudig en kan per maand. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. Grazia kost in de winkel €3,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de leveringsvoorwaarden en het privacy- en cookiebeleid van Pijper Media B.V. van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk op www.tijdschrift.nl/pijpermedia voor meer informatie over je digitale abonnement.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f703e6799076', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });