Emma Heesters over toekomst met Wesley Hoedt: ‘Trouwen zit er binnen nu en vijf jaar wel in’

De zangeres vertelt openhartig over haar relatie met de profvoetballer.

Lees ook

Emma Heesters woont sinds april samen met haar grote liefde Wesley Hoedt in Alkmaar. De zangeres en profvoetballer zijn dolgelukkig samen, en Emma fantaseert al een beetje over hun toekomst. In de nieuwste Beau Monde vertelt Emma openhartig over haar relatie met Wesley.

Stroomversnelling

Emma is sinds februari samen met Wesley. Hun relatie kwam in een stroomversnelling terecht toen het coronavirus opdook. Voor de twee was het geen optie om elkaar niet te zien, dus besloten ze al snel om samen te wonen.

“Door de hele coronaperiode voelt het alsof we al veel langer samen zijn, omdat je constant op elkaars lip zit”, deelt Emma met Beau Monde. “Wesley heeft veel over mij geleerd en ik over hem. En daardoor ben ik hem nóg leuker gaan vinden.”

Emma vertelt dat zij en Wesley heus weleens ruzie hebben, maar dat ze het altijd weer goedmaken. De twee zweven dan ook nog steeds op cloud nine. “Als je ons allebei om je heen hebt, denk ik dat je gek wordt. Zo klef zijn we.”

Huisje, boompje, beestje

Toch gaat hun relatie – net als vele andere relaties – niet alleen maar over rozen. Zo deelt de zangeres openhartig dat ze soms te maken heeft met jaloezie, iets wat ze in een eerdere relatie niet had.

“Met Wesley heb ik soms wel jaloerse gevoelens. Andersom heeft hij dat ook bij mij, want ik krijg veel aandacht: op straat, via social media. We vinden het allebei zo leuk met elkaar dat we niet willen dat het verandert tussen ons.”

De relatie tussen Emma en Wesley zit dus wel goed, kunnen we binnenkort dan ook wedding bells verwachten? “Trouwen zit er binnen nu en vijf jaar wel in. Over kinderen dacht ik altijd: die zitten mijn carrière in de weg. Nu ik met Wesley ben, denk ik dat ik ze ooit wel zou willen. Maar nu nog niet.”

Benieuwd naar het hele interview met Emma? Je leest het in de nieuwste Beau Monde. Woensdag in de winkel!

Bron: Beau Monde (Fleur Baxmeier) | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook