Heftig: Linda Hakeboom geeft opnieuw update over borstkanker

De brunette vertelt dat ze de zwaarste chemokuur krijgt die er is voor borstkanker...

Lees ook

Vorige maand deelde Linda Hakeboom vreselijk nieuws op Instagram, de presentatrice heeft borstkanker. Opnieuw volgt er nu een zware update…

Update

Linda heeft zojuist te horen gekregen dat ze de zwaarste chemokuur krijgt die er bestaat bij borstkanker. En dat heeft uiteraard flinke gevolgen.

In een eerder bericht deelde Linda dat de kanker niet uitgezaaid was. Ze kreeg naar omstandigheden 'goed nieuws'. Echter, niet veel later werden er toch uitzaaiingen gevonden…

Heftig

Via Instagram Stories geeft Linda een update. “Er is weer een heleboel aan de hand”, begint de brunette. “Het goede nieuws is dat het alleen in de lymfeklieren zit. Als het goed is, kan de chemotherapie daar een hoop in betekenen. Ik krijg de zwaarste chemotherapie mogelijk voor borstkanker“, vertelt ze verder.

De bijwerkingen zijn heftig, maar de artsen beloven haar weer beter te maken. Over een tijdje kan Linda beginnen en dit alles heeft te maken met een IVF-traject. “De kans dat je niet op een natuurlijke manier zwanger kan worden na chemotherapie is heel erg aanwezig. Dus ik sta nu stijf van de hormonen, omdat mijn eitjes gaan oogsten”, aldus Linda.

Bron: Instagram | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook