doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Winning Wednesday: 1x een overnachting en diner voor 2 personen in Park Plaza Vondelpark, Amsterdam t.w.v. €190

Geniet van een 3-gangen cicchetti diner bij het Venetiaanse restaurant TOZI én slaap in het prachtige Park Plaza Vondelpark, Amsterdam.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Winning Wednesday

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 1x een overnachting en 3-gangen diner voor 2 personen in Park Plaza Vondelpark, Amsterdam t.w.v. €190 weg.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Vakantie in eigen land

Zat een zonnige vakantie naar het buitenland er deze zomer niet in? No worries, ondanks het coronavirus is een vacay in eigen land nog hartstikke mogelijk én superleuk. Een bezoekje aan onze hoofdstad is al een uitje op zich. Het struinen door de stad, eten in een luxe restaurant en slapen in een hemels hotelbed. Dat klinkt als een fantastische vakantie, toch?

Park Plaza Vondelpark, Amsterdam

Het onlangs gerenoveerde Park Plaza Vondelpark, Amsterdam bevindt zich in een van de meest begeerde buurten van Amsterdam, naast het Vondelpark, populaire musea en het bruisende 'Little Paris'. Oftewel: een plek waar je je niet snel zal vervelen.

Dit Insta-worthy hotel biedt naast een hoop prachtige kamers ook het Venetiaanse restaurantconcept TOZI en een privétuin. En voor de fanatiekelingen: je vindt bij Park Plaza ook een fitnessruimte – ook leuk: ga een rondje joggen in het Vondelpark. Dus, genoeg mogelijkheden om te relaxen, eten, wandelen en de stad verkennen. Love it!

Win, win, win!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Ben jij wel toe aan zo'n heerlijke getaway? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk 1x een Staycation-arrangement bij Park Plaza Vondelpark, Amsterdam weggeven. Dit arrangement bestaat uit: een welkomstdrankje, luxe ontbijt voor twee personen, 3-gangen cicchetti-diner bij het gerenommeerde restaurant TOZI én een gratis upgrade naar een Deluxe kamer. En guess what, je mag laat uitchecken tot 14.00 uur.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet zijn jij en je +1 de lucky winners!

Enne, mocht je nét achter het net vissen, neem dan een kijkje op de website van het hotel. Je vindt hier genoeg leuke deals voor bijvoorbeeld een herfstvakantie met de fam.

Winning Wednesday: 1x een overnachting en diner voor 2 personen in Park Plaza Vondelpark, Amsterdam t.w.v. €190

Deze week geven we 1x een overnachting en diner voor 2 personen in Park Plaza Vondelpark, Amsterdam weg.

*Voorwaarden: deze actie loopt t/m 22 september.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');